Зошто да подарите книга, кога може да подарите

цела

библиотека

!

Boksy, илјадници книги на клик!

Boksy е апликација за читање и слушање книги за деца и возрасни на македонски, албански и англиски јазик. Со месечна претплата, корисниците имаат пристап до илјадници е-книги и аудио книги за деца и возрасни, а бројот на наслови секојдневно се зголемува.

За кого е наменет Boksy?

Boksy e одличен за секоја компанија што води сметка за своите вработени и се грижи за нивното чувство на припадност и бенефит. Освен што поттикнува читачки навики кај најмладите, а на возрасните им дава прилика за релаксација од секојдневните обврски, Boksy е платформа на која што може да ужива целото семејство.

ПОПОЛНЕТЕ ГО ФОРМУЛАРОТ И ДОБИЈТЕ ПОНУДА

mobile phones

www.boksy.app/mk