Илјадници книги

во твојата дланка!

За месечна претплата од само 399 денари, најдобрите книги за возрасни и деца се тука, на твојот мобилен или таблет.

Добре дојде во твојата 24/7 џебна библиотека!

Времето пред екран е добро поминато време

Корици без полици

Зачекори во дигиталниот свет!

Најдобрите наслови сега ти се на дофат каде и да си, кога и да посакаш.

Детско катче

Тука децата ќе се запознаат со магичниот свет на книгите.

А имаме и награди.

Патот до Roblox картичка или до разубавување на аватарот сега е преку бројот на прочитани страни или ислушани книги.

ЧИТАЊЕТО НАГРАДУВА!

Boksy маркет

Сега можеш твоите поени од завршени книги да ги размениш за вредносен ваучер.

Revent360 Video Booth

Revent360 Video Booth

Замени 750 Бокси парички за 50% попуст на Revent360 Video Booth!

Понудата важи до 31.12.2024

50%

Преземи за 750
Достапни 5 купони
Groom Room

Groom Room

Замени 450 Бокси парички за 500 денари попуст на комплетен третман за твоето куче!

Понудата важи до 31.12.2024

500

денари

Преземи за 450
Достапни 8 купони
Peach Army 6

Peach Army 6

Замени 300XP Бокси парички за 300 денари попуст на месечно членство!

Понудата важи до 31.12.2024

600

денари

Преземи за 300
Достапни 8 купони
Moe Hobi

Moe Hobi

Искористи 15% попуст на сите продукти од Мое Хоби!

Понудата важи до 31.05.2024

15%

Преземи за 250
Достапни 7 купони
Peach Army 1

Peach Army 1

Замени 250XP Бокси парички за 300 денари попуст на месечно членство!

Понудата важи до 31.12.2024

300

денари

Преземи за 250
Достапни 10 купони
Preplet

Preplet

Замени 200 Бокси парички за 10% попуст во Преплет!

Понудата важи до 31.03.2024

10%

Преземи за 200
Достапни 10 купони
English Language Academy

English Language Academy

Замени 600 Бокси парички за 25% попуст на годишен курс по англиски јазик!

Понудата важи до 31.12.2024

25%

Преземи за 600
Достапни 10 купони
Dominos

Dominos

Замени 250 Бокси парички за 25% попуст во Dominos!

Понудата важи до 31.12.2024

25%

Преземи за 250
Достапни 7 купони
Super Nova

Super Nova

Замени 150 Бокси парички за 10% попуст!

Понудата важи до 31.12.2024

10%

Преземи за 150
Достапни 9 купони
Escape Room

Escape Room

Замени 400 Бокси парички за 15% попуст во Escape Room!

Понудата важи до 01.06.2024

15%

Преземи за 400
Достапни 10 купони
FitKit

FitKit

Замени 500 Бокси парички за 3 FitKit кредити!

Понудата важи до 31.12.2024

3

кредити

Преземи за 600
Достапни 1 купон
Bonatti

Bonatti

Замени 450 Бокси парички за 20% попуст во Bonatti!

Понудата важи до 31.12.2024

20%

Преземи за 450
Достапни 6 купони
Urban Life

Urban Life

Замени 250 Бокси парички за 20% попуст во Urban Life!

Понудата важи до 31.03.2024

20%

Преземи за 250
Достапни 6 купони
Види ги сите

Популарни наслови за возрасни

Доколку немате идеја што да читате, прегледајте го нашиот избор од најдобрите наслови.

Сивиот човек

Марк Грини

Поставете граници, пронајдете мир

Недра Гловер Таваб

Why Has Nobody Told Me This Before?

Julie Smith

Будење на свеста - Аудио книга

Катерина Ангеловска

Психологија на сексуалноста

Хавелок Елис

Макбет

Ју Несбе

5AM Club

Robin Sharma

Речи НЕ без чувство на вина

Дејмон ЗахаријаДес

Кралството на самоконтролата

Кралството на самоко

Човек од костени

Сорен Свеjструп

21 лекција за 21 век

Јувал Ноа Харари

Како да разговарате со секого

Лил Лаундес

Меч од мечти

Диме Данов

Историја на уметност со 21 мачка

Дијана Ваулс

Мрежа

Лилја Сигурдардотир

Анатомија на скандалот

Сара Вон

Последната роза во Шангај

Вејна Даи Рандел

Е03: Колку исхраната влијае на менталното здравје?

Симона Коруновска

Опасна игра

Мери Арсова

Сестрата

Луиз Џенсен

Емотивен манипулатор

Ксенија Николова

Сејди

Кортни Самерс

Е02: Прифати ги сите свои верзии

Катерина Ангеловска

Методот на Вим Хоф

Вим Хоф

Едно лето во Италија

Ребека Серл

Икигаи

Франсеск Миралјес

Норвешка шума

Харуки Мураками

Мојата љубовна приказна

Тина Тарнер, Дебора

Популарни наслови за деца

Сѐ најдобро собрано на едно место. И книги а и многу награди. Знаете дека детските книги најдобро се читаат заедно?

Дрвото на животот - Аудио книга

Ана Батева

Малата сирена

Ријанон Филдинг

Сонка

Ана Салтирова Давидо

Кражба во музејот

Билјана С. Црвенковс

Бисерното езеро - Аудио Книга

Неше Рамовиќ

Десет минути до спиење: Малото змејче

Ријанон Филдинг

Рокчето

Никола Маџиров

Слонот Кире

Маја Мишевска

Зградата на Стела и Сани

Бистра Георгиева

Прстот што бои сино - Аудио Книга

Марија Петровска

Лисичката плетачка - Аудио книга

Ана Голејшка Џикова

Биби, Боби и непослушното јајце

Билјана С. Црвенковс

Сончевото момче Ил

Катерина Данаилова

Азбука

Венко Андоновски

Лепчето што расте - Аудио Книга

Ана Голејшка Џикова

Кошница со Овошје - Аудио книга

Сања Стојанова

Мачето Марко и кучето Дарко

Неше Рамовиќ

Деница

Ана Салтирова Давидо

Куклен театар - Аудио книга

Неше Рамковиќ

Трите мали волчиња - Аудио книга

Евгениос Тривизас

Count monsters! A Counting Book from 1 to 10

Sarah Holmlund

Пријателство

Ана Батева

Рисот Ристе и пријателите од Африка

Весна Константинова

Paddington at Large

Michael Bond

Where Is the Dog? - DigiRead A

Ditte Reinholdt Øste

Тркалаланица

Марта Чупевска

Танцот на природата - Аудио Книга

Ана Батева

Гулапчето Мики

Стефан Марковски

Дрвото на животот

Ана Батева

Good Egg Presents: The Great Eggscape!

Jory John

Десет минути до спиење: Малата сирена

Ријанон Филдинг

Мали диви детективи

Сања Арсова

Вини Пу - Аудио книга

Алан А. Милн

Како функционира Бокси?

1

Креирај кориснички профил

Регистрирај се со твојата е-маил адреса и претплати се.

2

Преземи ја апликацијата

Од App или Play Store. Бокси работи на сите мобилни уреди и таблети.

3

Читај и слушај книги!

Сега имаш илјадници наслови во твојата дланка и многу игри.

Бокси пакет

2 профили

Илјадници книги за возрасни и за деца

Нови наслови секој месец

399

ден/мес